Gym & performance yta

Välkommen in till en stor, fräsch och öppen yta på 1000kvm. Vi erbjuder ett gym utrustat med den senaste utrustningen från LifeFitness och Hammer strenght vilket gör det möjligt för dig att nyttja din fulla potential. Gymmet är uppdelat i 4 sektioner: cardio, fasta maskiner, fria vikter och en performance yta.

Cardio: hos oss har du tillgång till toppmoderna löpband, air bike, crosstrainers, cykelmaskiner och roddmaskiner som gör att du kan trimma din kondition till det yttersta.

Fasta maskiner: våra fasta maskiner ger dig absolut den bästa isolerade träningen. Maskinerna är lätthanterliga då de visar tiden du tränar och antal repetitioner du utför. Allt som är justerbart, så som lägesinställningar och vikt, är dessutom markerat med en orange färg. Samtliga maskiner har också en tydlig bild som visar vilken muskelgrupp du tränar.

Fria vikter: Denna sektion är utrustad med 3 squat racks och du får din egna space i form av en lyftplattform. Du kan välja mellan 1,25kg upp till 25kg viktplattor och hantlar 1kg upp till 50kg. Här finner du även 7 kabelmaskinsstationer med ett stort utbud av träningsredskap.

PERFORMANCE YTA

En yta på 130kvm som är täckt av 4,5cm dämpningsmatta. Ytan är utrustad med den senaste funktionella och crossfit inspirerade utrustningen. Här hittar du en fullt utrustad rig från Eleiko där du kan kombinera din träning med Assault air bike, Concept 2 roddmaskin och SkiErg samt alternativa redskap som kettlebells, gummiband, TRX, bollar och mycket mer.

Boka redan NU din rundvisning på 0700 37 67 64 eller via info@feelbetter.se.

GymmetPerformance yta